İbrahim Konukoğlu Ortaokulu

Vizyon: Eğitimin içinde; bilimde, sanatta, sporda muasır bir medeniyet için dünya ile yarışmak ve Türkiye´ye öncülük etmek.

Misyon: Kültür, sanat, spor, bilim gibi her dalla ilgili çalışmalarda başarılı olan, birikimi yüksek, özgür düşünen ve düşündüklerini açıkça ifade edebilen, uluslararası bir vizyona sahip, milli ve manevi değerlere bağlı, evrensel değerlere açık, bilimsel çalışmalar yürütebilecek seviyede yabancı dil bilgisi olan, geleceğin aydınlık liderleri olacak bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 12.40 / 17.10
Isınma: DOĞALGAZ
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: 1.) OKÇULUK 2.) TAEKWANDO 3.) BOCCE 4.) DART 5.) HENTBOL 6.) FUTSAL 7.) MASA TENİSİ 8.) ATLETİZM 9.) SATRANÇ 10.) BASKETBOL 11.) BADMİNTON
Bilimsel Etkinlikler: 1.)TUBİTAK 4006
Proje Çalışmaları: 1.) BEN OKUYORUM GAZİANTEP OKUYOR 2.) GAZİŞEHİR ÖĞRENCİ MECLİSİ 3.) SPOR ŞEHRİ GAZİANTEP

WEB - https://ibrahimkonukoglu.meb.k12.tr

Adres - 25 ARALIK MAH. 33043 NOLU CAD. İBRAHİM KONUKOĞLU ORTA OKULU BLOK NO 22/1 İÇ KAPI NO 1 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP

Kütüphane Kitap Sayısı :2835
Öğretim Şekli :Okul binamızda sabahçı devre Mimar Sinan Anadolu Lisesi, öğleci devre İbrahim Konukoğlu Ortaokulu olarak eğitim-öğretim verilmektir.

Yerleşim Yeri - Okulumuz 25 Aralık mahallesinde merkeze yakın ulaşım yönünden çok rahat bir konumdadır.

Ulaşım Binevler ve Cumhuriyet dolmuşlarını kullanarak okulumuza gelebilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezinde Şahinbey ilçesindedir.